Select Page

Rješenje za naprednu fiskalizaciju i analitiku poslovanja sa samoposlužnim aparatima dosad je aktivirano na preko 500 mjesta

Rješenje Billy Selfservice je suvremena cloud aplikacija na koju se spajaju pojedinačni terminali ugrađeni u samposlužne aparate, a koji dostavljaju podatke o obavljenim kupnjama proizvoda ili usluga. Na osnovu tih podataka Billy Selfservice kreira račune i fiskalizira ih kod Porezne uprave.

Billy Selfservice ujedno u potpunosti zadovoljava sve zakonske propise o obvezi fiskalizacije računa koji od 2021. godine vrijede za samoposlužne aparate.

Prednost Billy Selfservice cloud rješenja u odnosu na pojedinačno vođenje svakog aparata leži u moćnom web sučelju. Korisnici putem web sučelja mogu pratiti poslovanje po svakom registriranom samoposlužnom aparatu, s uvidom u sve izdane i fiskalizirane račune te iste račune po potrebi i jednostavno stornirati.

Dodatno, za potrebe analitike, izvještavanja i planiranja Billy Selfservice može dati podatke po svakom samoposlužnom aparatu ili skupno u željenom razdoblju – koji  se mogu koristiti i u drugim poslovnim aplikacijama tvrtke vlasnika samoposlužnih aparata.

Rješenje Billy Selfservice pogodno je za sve vrste samoposlužnih uređaja – pojedinačne boksove na samoposlužnim autopraonicama, aparate za kavu, vending automate za hranu i pića, mljekomate i slično.

Primjerice, dosad je Billy Selfservice cloud rješenje u suradnji s partnerima aktivirano na preko 500 mjesta u samoposlužnim autopraonicama, a u planu je do sredine ove godine udvostručiti taj broj.

7
Billy Selfservice cloud rješenje u suradnji s partnerima već je aktivirano na preko 500 mjesta u samoposlužnim autopraonicama

“Iznimno smo ponosni što je tržište ovako dobro reagiralo na sve prednosti Billy Selfservice koje ne samo da zadovoljava sve zakonske propise, nego i unapređuje poslovanje sa svim vrstama samoposlužnih aparata“, izjavio je Nenad Filipec, voditelj odjela razvoja proizvoda u Billy POS.

Za više informacija o cloud rješenju za fiskalizaciju samoposlužnih aparata Billy Selfservice kontaktirajte nas na www.billy.hr.