Select Page

Tomislav Brezinščak, upravni partner Hrvatske i Srbije, McKinsey & Company, predstavio je rezultate istraživanja McKinseyja o digitalnim izazovima i digitalizaciji kao novom motoru rasta Hrvatska. Sudionici su sa zanimanjem pratili prezentaciju i sudjelovali u zanimljivoj raspravi i razmjeni mišljenja i znanja.

Boardroom Discussions sastanak namijenjen je CEO-ima, članovima uprave i glavnim menadžerima tvrtki članica AmCham-a koje su zainteresirane da čuju od IT voditelja i konzultantskih tvrtki, kao i od kolega iz različitih industrija o trendovima digitalne transformacije i operativnim koracima.

Digitalna transformacija uskoro će naglasiti svaku stratešku odluku i postati jedan od preduvjeta za daljnji rast i razvoj svake tvrtke. Iako tema obuhvaća niz poslovnih područja, viši menadžeri koji se suočavaju s ovim izazovom nemaju primjere iz kojih bi mogli učiti. Serijom okruglih stolova koji su se fokusirali na digitalne agende tvrtki, nadamo se da ćemo premostiti ovaj jaz.

Na Boardroom Discussions sudjelovao je Damir Lesničar, direktor ETRANET-a koji je svjestan digitalizacije i promjena koje se svakodnevno događaju u svim segmentima poslovanja te nužnosti praćanja trendova i razmjene znanja.