Select Page

Iskaznice omogućuju članovima kluba pristup posebnim pogodnostima kao što su povoljnije cijene, posebni pokloni i ograničene ponude

ETRANET je za potrebe BCTV Kluba isporučio članske iskaznice kojima članovi i njihove obitelji pristupaju posebnim pogodnostima. 

BCTV Klub je članski program koji je pokrenuo istoimeni brend BCTV (www.bctv.hr i TV prodaja), a koji donosi drugačiji pristup članstvu. Naime, članstvo u ovom klubu nije besplatno – godišnja članarina u BCTV Klubu stoji 199,95 kn. 

Članovi zauzvrat dobivaju besplatnu dostavu naručenih proizvoda, povoljnije cijene, posebne poklone i pristup ograničenim ponudama u 12 kategorija proizvoda. Između ostaloga, putem webshopa i TV prodaje BCTV nudi dječje igračke, dodatke prehrani, proizvode za dom, kuhinju, ljepotu i zdravlje, te proizvode namijenjene fitnessu, kućnim ljubimcima te proizvode za automobil. 

ETRANET nudi kompletnu uslugu koja pokriva sve mogućnosti izrade i dizajna. Osim samog tiska kartice i njenog nosača, ETRANET klijentima nudi i naprednu uslugu usklađivanja dizajna kartice i nosača kako bi isti zajedno činili jednu vizualnu cjelinu. Isto tako, moguće je prilagođavati tip barkoda odnosno aktivacijskih kodova, na način da se njihov tip i format usklade s zahtjevima obrade i sigurnosti. Tako je, na primjer, moguće koristiti kombinaciju jednog barkoda za aktivaciju, a drugog za korištenje kartice. Isto tako, same kodove je moguće smjestiti ispod zaštitnog sloja kojeg je potrebno ostrugati kako bi se došlo do koda. 

Za više informacija o karticama i popratnim rješenjima posjetite www.kartice.hr