Select Page

Osim krajnjim kupcima, poklon kartice moguće je plasirati i trećim tvrtkama-partnerima uz minimalni operativni trošak za sve

Na blagajnama preko odnedavno se nalaze prve NTL poklon kartice realizirane u suradnji s ETRANET-om. Grupa NTL, koja se sastoji od tvrtki članica BAKMAZ, BOSO, Gavranović, METSS, Narodni trgovački lanac, Studenac, Trgostil, i Trgovina Krk, prisutna je u cijeloj Hrvatskoj.

Poklon kartice, osobito kada je riječ o karticama trgovina široke potrošnje, zanimljive su kako samim trgovcima, tako i trećim tvrtkama – njihovim klijentima, i partnerima. S jedne strane, trgovci poklon karticama koje su vidljivo istaknute na blagajnama kupcima nude jednostavan način za darivanje u situacijama kada bi darivanje gotovog novca bilo neprikladno. S druge strane, iste se poklon kartice mogu ponuditi trećim tvrtkama koje ih mogu uručiti svojim zaposlenicima ili partnerima. Potonje je posebno zanimljivo kao mehanizam dodatne sezonske stimulacije, primjerice kroz razne oblike božićnice i u sličnim prigodama, uz minimalan operativni angažman trgovca i partnera.

ETRANET nudi kompletnu uslugu koja pokriva sve mogućnosti poklon kartica – dizajn i izradu. Osim samog tiska kartice i njenog nosača, ETRANET klijentima nudi i naprednu uslugu usklađivanja dizajna kartice i nosača kako bi isti zajedno činili jednu vizualnu cjelinu. Isto tako, moguće je prilagođavati tip barkoda odnosno aktivacijskih kodova, na način da se njihov tip i format usklade s zahtjevima obrade i sigurnosti. Tako je, na primjer, moguće koristiti kombinaciju jednog barkoda za aktivaciju, a drugog za korištenje kartice. Isto tako, same kodove je moguće smjestiti ispod zaštitnog sloja kojeg je potrebno ostrugati kako bi se došlo do koda.

Za više informacija o poklon karticama i popratnim rješenjima posjetite www.kartice.hr.

Šarenilo boja i oblika – ETRANET nudi razne mogućnosti dizajna i tiska kako kartice, tako i njenog nosača, kojima ih je moguće potpuno vizualno uklopiti u jednu cjelinu