Select Page

Loyalty kartice moguće je koristiti na svim INA benzinskim servisima u Hrvatskoj

ETRANET je za potrebe preko 400 benzinskih servisa INA u Hrvatskoj isporučio 100.000 kartica za program lojalnosti INA Loyalty. Riječ je o brendiranim barkod karticama namijenjenim za skupljanje bodova u programu lojalnosti prilikom kupnje naftnih derivata, roba i usluga na svim maloprodajnim mjestima INA u Hrvatskoj.

U suradnji s INA-om, za ovako veliku seriju kartica ETRANET je osmislio inovativni način onboardinga novog člana programa lojalnosti. U celofanskom pakiranju uz svaku od 100.000 kartica nalazi se samoljepljiva etiketa s barkodom pojedine kartice. Na taj se način sprječava bacanje kartica zbog pogrešno ispunjenih pristupnica.

Naime, dosadašnji uobičajeni onboarding procesi su podrazumijevali neku kombinaciju kartice zalijepljene na pridruženu ju pristupnicu – ako bi novi član krivo ispunio pristupnicu to bi za sobom povlačilo i bacanje same kartice.

ETRANET Grupa i INA tom problemu doskaču odvajanjem pristupnice u formu klasičnog letka, te kombiniranjem kartice sa samoljepljivim barkodom. Tek nakon što novi član programa lojalnosti ispravno popuni pristupnicu, INA-in djelatnik otvara celofansko pakiranje kartice te na pristupnicu lijepi barkod loyalty kartice.

Ovako odvojena i pakirana kartica ima i dodatne benefite: primjerice, u slučaju promjene dizajna ili sadržaja pristupnice, INA može naručiti izradu i distribuciju samo letaka-pristupnica.

Najzad, za ovako veliku seriju kartica važno je istaknuti kako se razmišljalo i o ekološkoj komponenti – cijela serija od 100.000 loyalty kartica izrađena je od recikliranog PVC-a.

Inače, ETRANET nudi kompletnu uslugu koja pokriva sve mogućnosti kartica – dizajn i izradu. Osim samog tiska kartice i njenog nosača, ETRANET klijentima nudi i naprednu uslugu usklađivanja dizajna kartice i nosača kako bi isti zajedno činili jednu vizualnu cjelinu. Isto tako, moguće je prilagođavati tip barkoda odnosno aktivacijskih kodova, na način da se njihov tip i format usklade s zahtjevima obrade i sigurnosti. Tako je, na primjer, moguće koristiti kombinaciju jednog barkoda za aktivaciju, a drugog za korištenje kartice. Isto tako, same kodove je moguće smjestiti ispod zaštitnog sloja kojeg je potrebno ostrugati kako bi se došlo do koda.

Za više informacija o poklon karticama i popratnim rješenjima posjetite www.kartice.hr