Select Page

Robusni uređaj s mnogobrojnim mogućnostima proširenja omogućit će brzo i pouzdano istovremeno očitavanje više kodova s polica

Najavljujemo novi uređaj tvrtke SUNMI iz namijenjen logističarima i skladišnom poslovanju – SUNMI L2K, novost u našoj ponudi.

Sunmi-L2K-coming-soon
bg-7

Ovo IP65 certficirano ručno računalo namijenjeno je radu u ekstremnim uvjetima te će bez problema podnijeti i padove s visine od 1,5 metra.

Odlikuje ga velika brzina i pouzdanost skeniranja 1D/2D barkodova, koje prepoznaje čak i ako su isti ogrebani, presavijeni ili zaprljani.

U unutrašnjosti uređaja se našlo prostora i za mnoge korisne funkcionalnosti koje olaškavaju svakodnevicu u skladištu ili trgovini. Primjerice, ugrađenim hibridnim WiFi/4G walkie-talkiejem lako ćete stupiti u kontakt s kolegama za kratke dogovore i razmjenu informacija.

L2K dolazi s 2 baterije: zamjenjivom baterijom kapaciteta 5.000 mAh te dodatnom, internom baterijom koja omogućava neprekinut rad kada mijenjate glavnu bateriju. Na taj način prilikom zamjene baterije ne morate čekati da se uređaj ponovno pokrene i uspostavi vezu sa sustavima tvrtke.

Kada već govorimo o sitnicama koje rad čine ugodnijim, treba istaknuti klasični i UHF pištoljski držač uređaja – potonji omogućava vrlo učinkovito očitavanje RFID tagova od preko 200 tagova/sekundi, s udaljenosti čak i do 10 metara.

bg-13-1

Jasno, tu su i drugi dodaci za zahtjevnije korisnike – primjerice, postolje za punjenje na koje možete odložiti uređaj i klasično ili UHF pištoljsku bazu istovremeno.

Više o njemu saznajte na stranicama proizvođača odnosno kontaktirajte nas izravno za sve detalje.