Select Page

Poslovni procesi vezani za vaganje na odjelima svježe hrane kako u tradicionalnim supermarketima, tako i na novim maloprodajnim tržištima posljednjih su godina doživjeli razne promjene. Sve veći troškovi rada transformirali su takve odjele u područja vaganja bez nadzora, gdje kupci moraju sami vagati i ispisivati potvrde za skeniranje na blagajni. No, proces transformacije tu ne mora stati – idući korak jest finalna transformacija u potpuno samoposlužne kioske dodavanjem fiskalizacije računa na kraju procesa.

U skladu s tim, SUNMI je lansirao ovu sve-u-jednom inteligentnu vagu SUNMI S2, s funkcijama vaganja, naplate i ispisa računa na koju je moguće integrirati i prilagođenu Android aplikaciju za fiskalizaciju i naplatu.

Primjerice, vage-blagajne SUNMI S2 se unutar postojećih supermarketa, tržnica, pekarnica i delikatesa mogu iskoristiti za otvaranje samposlužnih odjela na kojima kupci mogu samostalno izvagati robu, te ju odmah i platiti. Ovo smanjuje troškove rada i ubrzava prodajni proces, dovodeći do povećanja zadovoljstva kupaca te pozicioniranja trgovca kao tehnološkog lidera na tržištu.

U osnovnoj konfiguraciji na raspolaganju je veliki 15,6-inčni ekran osjetljiv na dodir koji vagu-blagajnu SUNMI S2 čini jednostavnom za te poboljšava korisničko iskustvo. No, moguće je naručiti i dodatne dvije verzije uređaja s ekranima sprijeda i straga za hibridne use caseove: verziju s ekranima 15.6″ sprijeda i 15.6″ straga odnosno ekranima 15.6″ sprijeda i 10.1″ straga.

Isto tako, u standardnoj opremi svih verzija S2 za komunikaciju na raspolaganju stoje Bluetooth i dual band (2,4/5GHz) WiFi 802.11a/b/g/n. Kao opcije dostupni su i 2G/3G/4G modem s utorom za SIM kartice odnosno podrškom za eSIM.

Više o vagi-blagajni SUNMI S2 saznajte na stranicama proizvođača odnosno kontaktirajte nas izravno za sve detalje.