Select Page

U sklopu naše Akademije „Upravljanje projektima“, ETRANET Grupa održala je 2. dnevnu radionicu za polaznike programa AmCham Talents na temu „Temeljna znanja o upravljanju projektima“.Dugogodišnji smo aktivni član American Chamber of Commerce in Croatia (AmCham Croatia), odnosno Američke gospodarske komore u Hrvatskoj, te vrlo rado sudjelujemo u svim aktivnostima ovog udruženja koje u Hrvatskoj od 1998. godine zastupa poslovne interese američkih, međunarodnih kao i kompanija u hrvatskom vlasništvu.

Na ovoj smo radionici interaktivnim i praktičnim pristupom prenijeli znanja o konceptu razvoja logike i načina razmišljanja te djelovanja voditelja projekta.

Polaznici su se upoznali s fazama projekta i projektnim aktivnostima koje se tijekom projekta provode – od iniciranja, razvoja plana projekta, preko postupaka kontrole i nadgledanja do procesa zaključivanja projekta. Svrha ovakvog treninga je uspostavljanje kritične mase znanja unutar tvrtke koja može implementirati isti standard s ciljem jedinstvenog nadzora, kontrole i provedbe zadataka.

U ETRANET Grupi koristimo ova znanja kako bismo nama, ali i našim klijentima osigurali konkurentsku prednost u izvršavanju njihovih vremenski i opsegom osjetljivih projekata. Primjenjujući provjerenu agilnu i tradicionalnu metodologiju projektnim timovima olakšavamo stvaranje i provedbu zahtjevnih projektnih planova. Koristimo metode i alate koji se temelje na optimizaciji primjene potrebnih procesa upravljanja projektima s ciljem smanjenja troškova projekta te osiguranja optimiziranog i kvalitetnog pristupa rješavanju zadataka.