Select Page

ETRANET Grupa je uvrštena u katalog pružatelja složenih digitalnih rješenja sa svojim naprednim proizvodima i rješenjima za ticketing, DigiTag digitalne etikete te napredno rješenje za loyalty

Kroz Nacionalni plan za oporavak i otpornost osigurana su sredstva za financiranje razvoja poduzetništva i bespovratna sredstva za digitalizaciju malih i srednjih poduzeća (MSP) u raznim kategorijama, a nositelji ovih programa su Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja (MINGOR) i HAMAG-BICRO.

Cilj ove inicijative je digitalizacija poslovanja malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj, a planira se postići povećanjem ulaganja u digitalne alate i opremu za uvođenje novih ili poboljšanja postojećih poslovnih procesa i proizvodnih postupaka.

Malim i srednjim poduzećima na raspolaganju su vaučeri zahvaljujući kojima mogu povećati sigurnost poslovanja na internetu, generirati nove potencijalne prodajne prilike te poslovanje podići na višu razinu zahvaljujući primjenama novih tehnologija i mogućnostima koje iste nude.

ETRANET Grupa je uvrštena u katalog pružatelja složenih digitalnih rješenja sa svojim naprednim proizvodima i rješenjima za ticketing, DigiTag digitalne etikete te napredno rješenje za loyalty.

Naš Ticketing je cloud rješenje za rezervaciju i prodaju karata, napredno upravljanje cijenama i menadžment resursima za linijski autobusni prijevoz putnika. Rješenje omogućuje pojednostavljen i digitaliziran proces izdavanja i prodaje karata, promjenu linija, ruta i kategorija putnika u stvarnom vremenu, jednostavno i brzo upravljanje cjenicima i popustima, izdavanje računa i fiskalizaciju te mogućnost prihvata kartičnog plaćanja na jednom uređaju. Više o njemu možete saznati ovdje.

DigiTag napredno rješenje za digitalne etikete odnosno electronic shelf labels (ESL) potiču prodaju i neizostavan su dio učinkovite i povezane trgovine, te svojim jedinstvenim i ključnim značajkama pridonose digitalizaciji maloprodaje. DigiTag rješenje može se integrirati s ERP poslovnim sustavima tvrtke te omogućuje automatsku promjenu cijena, čime se smanjuju troškovi poslovanja, osigurava točnost prikaza cijena i pridržavanje raznih regulativnih odredbi, te oslobađa prodajno osoblje za više komunikacije s kupcima. Više o DigiTag rješenju i iskustvima u korištenju istog u Texo trgovini, vodećem distributeru proizvoda iz kategorije boje, lakova i opreme za uradi-sam i građevinu saznajte ovdje.

Najzad, naše dokazano rješenje za loyalty prikladno za trgovce različitih veličina te je i sama implementacija prilagođena postojećoj informacijskoj infrastrukturi. Više o njemu možete saznati ovdje.

Kontaktirajte nas i rado ćemo zajedno s vama potražiti najbolje rješenje za unapređivanje i digitalizaciju vašeg poslovanja uz vaučere za digitalizaciju.