Select Page

Upoznajmo zajedno najnoviju članicu našeg sales tima

Želimo dobrodošlicu najnovijem članu našeg tima – Tanji Lalić!

Tanja nam se pridružuje u svojstvu Senior Sales Consultanta, gdje će provesti klijente kroz cijeli prodajni proces, zajedno dizajnirajući i odabirući točno one proizvode i usluge koji su im potrebni za ostvarenje njihovih poslovnih ciljeva.

Tanjino bogato iskustvo i profesionalni razvoj unutar Hrvatskog Telekoma je zanimljiv success story sam za sebe, pa prepuštamo da ga ona ispriča svojim riječima:

Poslovnu karijeru započela sam 2013. godine u Hrvatskom Telekomu na mjestu Specijaliste za razvoj i dizajn proizvoda i poslovnih procesa, u sektoru Marketinga za poslovne korisnike. Posao je bio izuzetno dinamičan, i predstavljao je priliku da svakoga dana širim svoje znanje i vještine, ne samo u kreiranju procesa već i radu s velikim brojem kolega, što je svojstveno korporacijskom okruženju. Nekoliko godina kasnije promovirana sam na mjesto Voditelja razvoja proizvoda, gdje mi je zadatak bio kreiranje novih telekomunikacijskih i ICT proizvoda i usluga, osluškujući potrebe i želje krajnjih korisnika.

Pravi izazov je došao 2016-2020. godine kada sam izabrana da vodim najveće strateške projekte u HT-u do tada, Magenta 1, pa kasnije i Magenta 1 Business. Priliku sam, naravno, prihvatila! Kao Voditelj projekta bila sam zadužena za koordinaciju projekta, vođenje projektne dokumentacije, faze implementacije i integracije, testiranja usluga prije puštanja na produkciju, te praćenje rezultata i zadovoljstva krajnjih korisnika. Odličnim rezultatima svjedoče i brojne projekte nagrade koje sam primila od strane kompanije za izniman doprinos strateški važnim projektima, Projekta nagrada Predsjednika Uprave HT-a za izniman rad kao glavnog voditelja strateškog projekta 2017. godine, kao i nominacija za Top 50 najboljih zaposlenika HT-a 2019. godine na koje sam iznimno ponosna.

Iz vođenja projekata u prodaju – kako to?

Da, vjerojatno se pitate kako ja nakon karijere u projekt menadžmentu, stigla u prodaju? Zaboravila sam napomenuti da sam u vrijeme trajanja studija radila kao Agent prodaje u call centru HT-a i bila jedan od najboljih, uvijek mi je prodaja bila nešto svojstveno meni, tako da ja bi rekla, vratila sam se na mjesto gdje sam se „dobro osjećala“, u prodaju.

Zanimalo nas je i što našu novu kolegicu pokreće izvan posla…

U slobodno vrijeme se volim družiti sa svojom obitelji, i sa svoja 3 psa – Kalom, Ćirom i Miškom – s kojima je svaki dan uvijek malo ljepši. Uz sestru blizanku Vanju koja se već 8 godina bavi razvojem poslovanja i prodajom, možete i pretpostaviti što je moj pokretač u poslu kao i konstantno pitanje kako nešto učiniti boljim od trenutnog stanja. Dva ovna, što više reći.

Vjerujemo kako će se Tanja uspješno uhvatili ukoštac s širokim rasponom proizvoda i usluga ETRANET Grupe!